Sosyal Medya

Güncel

FET֒cü savcı cezaevinde intihar etti!

15 Temmuz darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında FET֒den tutuklanan Cumhuriyet Savcısı 47 yaşındaki Seyfettin Yiğit, cezaevi tuvaletinde iple asılmış olarak bulundu.



15 Temmuz darbe giriÅŸimi sonrası baÅŸlatılan soruÅŸturma kapsamında FETÖ’den tutuklanan Cumhuriyet Savcısı 47 yaşındaki Seyfettin YiÄŸit, cezaevi tuvaletinde iple asılmış olarak bulundu.

İNTİHAR ETTİĞİ BELİRTİLDİ

FETÖ’den tutuklu savcı Seyfettin YiÄŸit’in intihar ettiÄŸi belirtildi. YiÄŸit’in cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

CANSIZ BEDENÄ° BU SABAH KOÄžUÅž ARKADAÅžLARI TARAFINDAN BULUNDU

Bursa’da Cumhuriyet Savcısı Seyfettin YiÄŸit, bir süre önce FETÖ/PDY operasyonu kapsamında önce gözaltına alındı sonra tutuklandı. Savcı YiÄŸit, kaldığı H Tipi Cezaevi tuvaletinde kendini iple astı. YiÄŸit’in cansız bedeni bu sabah koÄŸuÅŸ arkadaÅŸları tarafından bulundu.

ÇAMAŞIR İPİ İLE İNTİHAR ETTİ

Çamaşır ipi ile yaÅŸamına son veren Seyfettin YiÄŸit’in cesedi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruÅŸturmaya baÅŸlandı.

FETÖ'DEN TUTUKLANAN YÜZBAŞININ MEKTUBUNDAKİ ŞÜPHELİ İFADELER ORTAYA ÇIKMIŞTI

FETÖ soruşturmasından tutuklanan Yüzbaşı rütbesindeki subayın eşine gönderdiği mektuptaki şifreli ifadeleri savcının dikkatinden kaçmadı.

Darbe soruÅŸturmaları kapsamında tutuklanarak cezaevine konulanların yakınlarına gönderdiÄŸi mektuplar da inceleniyor. Bu çerçevede Sincan F Tipi Cezaevi’nde bulunan bir yüzbaşının eÅŸine gönderdiÄŸi mektuba da sakıncalı görülerek el konuldu.

Kaynak: DHA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.